Flere timer i døgnet?

Active er til dig med en aktiv hverdag. Active indeholder gurkemeje, som vedligeholder sunde muskler og led. DayDose Active er udviklet med fokus på energi og vitalitet gennem tilsætning af ekstrakt af ginseng. Med Active får du en unik sammensætning af 23 vigtige vitaminer og mineraler, ekstrakt af gurkemeje og ginseng, hjælpestoffet Q10, samt en koncentreret fiskeolie kapsel.

Dine muligheder

DayDose Active

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

7-dages æske

79,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 7 dages forbrug inklusiv praktisk ugeboks.

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Sampak 7 + 28 dage

299,00 DKK

Vores praktiske 7-dages æske samt 28 dages refillpakke samlet i en skarp pris.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

Fokus på overskud og energi i din hverdag

Til Active har vi tilføjet adskillelige ekstra virkestoffer, herunder krom og ginseng, som sammen bidrager til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau, så du kan fokusere på de ting, som skaber værdi i din hverdag. Active bidrager til et normalt energistofskifte grundet sammensætningen af vitaminerne A, B1, B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), C og mineralerne calcium, kobber, jern, magnesium og mangan.

Link

En daglig dosis af vigtige vitaminer, mineraler og omega-3

Alle vitaminer opfylder mindst 100% af den anbefalede indtagelse af vitaminer - nogle op til 200-400%. De færreste får en så varieret kost i dagligdagen, at det dækker alle behov for vitaminer og mineraler. Derfor er DayDose er et godt supplement til en sund livsstil og kost. Når du vil yde en ekstra indsats, er det vigtigt, at dine depoter af vitaminer, mineraler og næringsstoffer er fyldt op. Med Active har vi sikret den del af arbejdet, så du kan gøre din del.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Link

Omega-3 til dit hjerte og blodtryk

Active indeholder en enkelt Omega-3 kapsel i en koncentreret form. Vores fiskeoliekapsel indeholder 80% EPA og DHA, som svarer til to normale store kapsler, og er let at synke. Fiskeolie har mange gode egenskaber og bidrager bl.a. til en normal hjertefunktion ved et dagligt indtag på over 250 mg DHA/EPA.

DayDose fiskeolie kapsel indeholder 288 mg EPA og 192 mg DHA fordelt på 600 mg koncentreret fiskeolie/Omega-3.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér