MINDSKER TRÆTHED & UDMATTELSE

B2, B6, B12, C, pantothensyre, folat, niacin, jern og magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse

BLODSUKKERNIVEAU

Chrom bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau

SUNDE MUSKLER & LED

Gurkemeje bidrager til at opretholde sunde muskler og led

Flere timer i døgnet?

Active er til dig med en aktiv hverdag. Active indeholder gurkemeje, som vedligeholder sunde muskler og led. DayDose Active er udviklet med fokus på energi og vitalitet gennem tilsætning af ekstrakt af ginseng. Med Active får du en unik sammensætning af 13 vitaminer og 10 mineraler, ekstrakt af gurkemeje og ginseng, hjælpestoffet Q10, samt en koncentreret fiskeolie kapsel.

Dine muligheder

DayDose Active

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Se indholdsstoffer

Indholdsstoffer i DayDose Active

Indhold

%RI*

Vitaminer

Vitamin A

800 μg

100%

Vitamin B1 (Thiamin)

1,1 mg

100%

Vitamin B2 (Riboflavin)

1,4 mg

100%

Vitamin B3 (Niacin)

16 mg

100%

Vitamin B5 (Pantothensyre)

6 mg

100%

Vitamin B6

1,4 mg

100%

Vitamin B7 (Biotin)

50 μg

100%

Vitamin B9 (Folat)

400 μg

200%

Vitamin B12

5 μg

200%

Vitamin C (Ascorbinsyre)

160 mg

200%

Vitamin D

20 μg

400%

Vitamin E

24 mg

200%

Vitamin K

75 μg

100%

%RI*

Mineraler

Calcium

200 mg

25%

Magnesium

95 mg

25%

Zink

10 mg

100%

Jern

20 mg

142%

Mangan

2 mg

100%

Kobber

1000 μg

100%

Selen

55 μg

100%

Molybdæn

50 μg

100%

Chrom

40 μg

100%

Fluorid

3,5 mg

100%

 

Omega-3-fedtsyrer

510 mg

EPA

288 mg

 

DHA

192 mg

 

Andre stoffer

Coenzym Q10

30 mg

 

Ginseng ekstrakt

50 mg

 

BioCurcumin

68 mg

 

Grøn te ekstrakt

-

 

Echinacea ekstrakt

-

 

*RI = Referenceindtag

Active DayDose™ kosttilskud: tabletter med vitaminer, mineraler, coenzym Q10 og planteekstrakter kombineret med en kapsel med højt indhold af omega-3-fedtsyrer i en kompakt, robust emballage, der er nem at åbne.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter + 1 kapsel.

Ingredienser (tabletter): calciumcarbonat, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), L-ascorbinsyre, magnesiumoxid, BioCurcumin, ferrofumarat, bindemiddel (hydroxypropylcellulose), ekstrakt af ginseng (Panax ginseng C.A. Mey), antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat), zinkcitrat, coenzym Q10, D-alfa-tocopherylsuccinat, overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, titandioxid, stearinsyre, mikrokrystallinsk cellulose), manganogluconat, nikotinamid, retinylpalmitat, L-selenmethionin, kaliumfluorid, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), cholecalciferol, cuprigluconat, calcium-D-pantothenat, pteroylglutaminsyre, D-biotin, pyridoxinhydrochlorid, phylloquinon, thiaminhydrochlorid, riboflavin, natriummolybdat, chrom(III)chlorid, cyanocobalamin.

Ingredienser (kapsler): opkoncentreret fiskeolie, kapsel (okse-gelatine, glycerin, renset vand).

Allergener: fisk, bløddyr. Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 18 år. Ikke egnet for ammende kvinder. Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod lys.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

Fokus på overskud og energi i din hverdag

Til Active har vi tilføjet adskillelige ekstra virkestoffer, herunder chrom og ginseng, som sammen bidrager til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau, så du kan fokusere på de ting, som skaber værdi i din hverdag. Active bidrager til et normalt energistofskifte grundet sammensætningen af vitaminerne A, B1, B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), C og mineralerne calcium, kobber, jern, magnesium og mangan.

Link

En daglig dosis af vigtige vitaminer, mineraler og omega-3

Alle vitaminer opfylder mindst 100% af den anbefalede indtagelse af vitaminer - nogle op til 200-400%. De færreste får en så varieret kost i dagligdagen, at det dækker alle behov for vitaminer og mineraler. Derfor er DayDose er et godt supplement til en sund livsstil og kost. Når du vil yde en ekstra indsats, er det vigtigt, at dine depoter af vitaminer, mineraler og næringsstoffer er fyldt op. Med Active har vi sikret den del af arbejdet, så du kan gøre din del.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Link

Omega-3 til dit hjerte og blodtryk

Active indeholder en enkelt Omega-3 kapsel i en koncentreret form. Vores fiskeoliekapsel indeholder 80% EPA og DHA, som svarer til to normale store kapsler, og er let at synke. Fiskeolie har mange gode egenskaber og bidrager bl.a. til en normal hjertefunktion ved et dagligt indtag på over 250 mg DHA/EPA.

DayDose fiskeolie kapsel indeholder 288 mg EPA og 192 mg DHA fordelt på 600 mg koncentreret fiskeolie/Omega-3.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér