DayDose Brand ambassadør - Pernille Blume

Siden OL i Rio har hun nærmest svømmet i tilbud omkring sponsorater og samarbejder, og nu har Pernille valgt at reklamere for DayDose. OL-darling og guldvinder Pernille Blume, skal fremover profilere alle DayDose varianterne.

Hun tilbringer flere timer i svømmehallen og træningscentret end de fleste. Op til OL i Rio trænede hun otte gange om ugen i vandet, dyrkede styrketræning tre gange om ugen og bodyfitness to gange ugentligt. Så det er måske ikke overraskende, at Pernille Blume har valgt at indgå en aftale med DayDose, der er en serie af fem forskellige kosttilskud.

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”, fortæller Pernille Blume. 

En vigtig medspiller for idrætsudøvere er den daglige kost. De rigtige valg kan forebygge skader, afkorte restitutionstiden og øge præstationsevnen. Derfor er Pernille Blume også meget interesseret i at supplere kosten med de rigtige tilskud. 

”Jeg presser mig selv og min krop hver eneste dag, og i tilknytning til konkurrencer øges presset yderligere, så jeg er virkelig blevet god til at passe på mig selv og lytte til min krop. Jeg elsker heldigvis sund mad og spiser fornuftigt, men jeg kan også mærke, at det er godt for mine muskler og led, når jeg sørger for at få et dagligt tilskud af fx fiskeolie”.

”Pernille har en naturlig, troværdig og meget imødekommende udstråling, og vi tror, at hun er den helt rigtige til at formidle budskabet om, at et dagligt tilskud af vitaminer og mineraler kan være gavnligt for mange af os. Pernille har kun indgået aftalen med DayDose, fordi hun kan lide produkterne og selv vil bruge dem - det er vi selvsagt meget stolte over”, siger administrerende direktør Flemming Wagner fra Abacus Medicine.

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér