HUD, HÅR OG NEGLE

Vitamin A, B2, niacin, biotin, selen og zink bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle

MINDSKER TRÆTHED & UDMATTELSE

B2, B6, B12, C, pantothensyre, folat, niacin, jern og magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse

KNOGLER & TÆNDER

Calcium er nødvendigt for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder

Passer du på hud, hår og negle?

Essential Female er udviklet med et fokus på at give kvinder et komplet kosttilskud med essentielle næringsstoffer til kroppen. Essential Female giver dig 13 vitaminer og 10 mineraler, hjælpestoffet Q10, samt vores fiskeolie-kapsel med et koncentrat af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. Essential Female bidrager til at vedligeholde et normalt hår og normale negle grundet indholdet af selen og zink. Sammensætningen af en række B vitaminer, C vitamin, mineralerne jern og magnesium betyder, at Essential Female bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Så kan du fokusere på det, der skaber energi og overskud i din hverdag.

Dine muligheder

DayDose Essential Female

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Se indholdsstoffer

Indholdsstoffer i DayDose Essential Female

Indhold

%RI*

Vitaminer

Vitamin A

800 μg

100%

Vitamin B1 (Thiamin)

1,1 mg

100%

Vitamin B2 (Riboflavin)

1,4 mg

100%

Vitamin B3 (Niacin)

16 mg

100%

Vitamin B5 (Pantothensyre)

6 mg

100%

Vitamin B6

1,4 mg

100%

Vitamin B7 (Biotin)

50 μg

100%

Vitamin B9 (Folat)

200 μg

100%

Vitamin B12

2,5 μg

100%

Vitamin C (Ascorbinsyre)

160 mg

200%

Vitamin D

20 μg

400%

Vitamin E

24 mg

200%

Vitamin K

75 μg

100%

%RI*

Mineraler

Calcium

320 mg

40%

Magnesium

190 mg

50%

Zink

10 mg

100%

Jern

14 mg

100%

Mangan

2 mg

100%

Kobber

1000 μg

100%

Selen

55 μg

100%

Molybdæn

50 μg

100%

Chrom

40 μg

100%

Fluorid

3,5 mg

100%

 

Omega-3-fedtsyrer

510 mg

EPA

288 mg

 

DHA

192 mg

 

Andre stoffer

Coenzym Q10

30 mg

 

Ginseng ekstrakt

-

 

BioCurcumin

-

 

Grøn te ekstrakt

-

 

Echinacea ekstrakt

-

 

*RI = Referenceindtag

Essential DayDose™ kosttilskud: tabletter med vitaminer, mineraler og coenzym Q10 kombineret med en kapsel med højt indhold af omega-3-fedtsyrer i en kompakt, robust emballage, der er nem at åbne.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter + 1 kapsel.

Ingredienser (tabletter): calciumcarbonat, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), magnesiumoxid, L-ascorbinsyre, bindemiddel (hydroxypropylcellulose), ferrofumarat, zinkcitrat, coenzym Q10, D-alfa-tocopherylsuccinat, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, titandioxid, stearinsyre, mikrokrystallinsk cellulose), manganogluconat, nikotinamid, retinylpalmitat, L-selenmethionin, kaliumfluorid, cholecalciferol, cuprigluconat, calcium-D-pantothenat, D-biotin, pteroylglutaminsyre, pyridoxinhydrochlorid, phylloquinon, thiaminhydrochlorid, riboflavin, natriummolybdat, chrom(III)chlorid, cyanocobalamin.

Ingredienser (kapsler): opkoncentreret fiskeolie, kapsel (okse-gelatine, glycerin, renset vand).

Allergener: fisk, bløddyr. Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 18 år. Ikke egnet for ammende kvinder. Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod lys.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

Essentielle næringsstoffer til kroppen

Essential Female bidrager til at vedligeholde en normal hud grundet vitaminerne A, B2, B3, B7 og mineralet zink. Grundet indholdet af B6 vitaminet, bidrager Essential Female til at regulere hormonaktiviteten. Kroppen har brug for calcium og D vitamin, da det er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og normale tænder (D, calcium)

Link

Omega-3 til dit hjerte og blodtryk

Essential Female indeholder en enkelt Omega-3-kapsel i koncentreret form. Vores fiskeolie-kapsel indeholder 80% EPA og DHA, som svarer til to normale store kapsler, og som er lettere at synke. Fiskeolie gør en række gode ting for kroppen, og bidrager bl.a. til en normal hjertefunktion ved et dagligt indtag på over 250 mg DHA/EPA.

DayDose fiskeoliekapsel indeholder 288 mg EPA og 192 mg DHA, og udgør tilsammen 600 mg koncentreret fiskeolie/Omega-3.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér