Passer du på hud, hår og negle?

Essential Female er udviklet med et fokus på at give kvinder et komplet kosttilskud med essentielle næringsstoffer til kroppen. Essential Female giver dig 23 vigtige vitaminer og mineraler, hjælpestoffet Q10, samt vores fiskeolie-kapsel med et koncentrat af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. Essential Female bidrager til at vedligeholde et normalt hår og normale negle grundet indholdet af selen og zink. Sammensætningen af en række B vitaminer, C vitamin, mineralerne jern og magnesium betyder, at Essential Female bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Så kan du fokusere på det, der skaber energi og overskud i din hverdag.

Dine muligheder

DayDose Essential Female

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

7-dages æske

79,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 7 dages forbrug inklusiv praktisk ugeboks.

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Sampak 7 + 28 dage

299,00 DKK

Vores praktiske 7-dages æske samt 28 dages refillpakke samlet i en skarp pris.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

Essentielle næringsstoffer til kroppen

Essential Female bidrager til at vedligeholde en normal hud grundet vitaminerne A, B2, B3, B7 og mineralet zink. Grundet indholdet af B6 vitaminet, bidrager Essential Female til at regulere hormonaktiviteten. Kroppen har brug for calcium og D vitamin, da det er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og normale tænder (D, calcium)

Link

Omega-3 til dit hjerte og blodtryk

Essential Female indeholder en enkelt Omega-3-kapsel i koncentreret form. Vores fiskeolie-kapsel indeholder 80% EPA og DHA, som svarer til to normale store kapsler, og som er lettere at synke. Fiskeolie gør en række gode ting for kroppen, og bidrager bl.a. til en normal hjertefunktion ved et dagligt indtag på over 250 mg DHA/EPA.

DayDose fiskeoliekapsel indeholder 288 mg EPA og 192 mg DHA, og udgør tilsammen 600 mg koncentreret fiskeolie/Omega-3.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér