Gør du noget for hår, muskler og led?

Med 23 vigtige vitaminer, mineraler og essentielle næringsstoffer er Essential Male udviklet med fokus på at give mænd et komplet kosttilskud, der styrke kroppens naturlige processer og tilfører velvære og overskud. Som noget særligt indeholder Essential Male 60 mg Q10, som er vigtigt for energiproduktionen i kroppens celler. Desuden får du vores koncentrerede Omega-3-kapsel og ekstrakt af gurkemeje.

Dine muligheder

DayDose Essential Male

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

7-dages æske

79,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 7 dages forbrug inklusiv praktisk ugeboks.

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Sampak 7 + 28 dage

299,00 DKK

Vores praktiske 7-dages æske samt 28 dages refillpakke samlet i en skarp pris.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

Fokus på en krop i balance

Essential Male indeholder gurkemeje, som har betydelige antioxidante effekter på kroppen. Derfor har denne variant et fokus på at holde din krop i balance.
Gurkemeje bidrager blandt andet til at opretholde sunde muskler og led. For at give dig den bedste forudsætning for en hverdag i balance, har vi tilsat en kombination af vitaminer og mineraler som bidrager til at mindske træthed og udmattelse (B12, B2, niacin (B3), pantotheusyre (B5), B6, folsyre (B9), C, jern, magnesium).

Link

Essentielle vitaminer og mineraler

DayDose Essential Male giver din krop essentielle vitaminer og mineraler hver dag. Varianten indeholder selen som bidrager til en normal dannelse af sædceller. Derudover indeholder Essential Male en kombination af selen, zink og biotin (B7) som bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Omega-3 til dit hjerte og blodtryk

Essential Male indeholder en enkelt Omega-3-kapsel i koncentreret form. Vores fiskeolie-kapsel indeholder 80% EPA og DHA, som svarer til to normale store kapsler, og som er lettere at synke. Fiskeolie gør en række gode ting for kroppen, og bidrager bl.a. til en normal hjertefunktion ved et dagligt indtag på over 250 mg DHA/EPA.

DayDose fiskeoliekapsel indeholder 288 mg EPA og 192 mg DHA, og udgør tilsammen 600 mg koncentreret fiskeolie/Omega-3.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér