SÆDCELLER

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller

SUNDE MUSKLER & LED

Gurkemeje bidrager til at opretholde sunde muskler og led

HÅR

Biotin, selen og zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår

Gør du noget for hår, muskler og led?

Med 13 vitaminer,10 mineraler og essentielle næringsstoffer er Essential Male udviklet med fokus på at give mænd et komplet kosttilskud, der styrke kroppens naturlige processer og tilfører velvære og overskud. Som noget særligt indeholder Essential Male 60 mg Q10, som er vigtigt for energiproduktionen i kroppens celler. Desuden får du vores koncentrerede Omega-3-kapsel og ekstrakt af gurkemeje.

Dine muligheder

DayDose Essential Male

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Se indholdsstoffer

Indholdsstoffer i DayDose Essential Male

Indhold

%RI*

Vitaminer

Vitamin A

800 μg

100%

Vitamin B1 (Thiamin)

1,1 mg

100%

Vitamin B2 (Riboflavin)

1,4 mg

100%

Vitamin B3 (Niacin)

16 mg

100%

Vitamin B5 (Pantothensyre)

6 mg

100%

Vitamin B6

2 mg

142%

Vitamin B7 (Biotin)

50 μg

100%

Vitamin B9 (Folat)

400 μg

200%

Vitamin B12

5 μg

200%

Vitamin C (Ascorbinsyre)

160 mg

200%

Vitamin D

20 μg

400%

Vitamin E

24 mg

200%

Vitamin K

75 μg

100%

%RI*

Mineraler

Calcium

200 mg

25%

Magnesium

95 mg

25%

Zink

15 mg

150%

Jern

14 mg

100%

Mangan

2 mg

100%

Kobber

1000 μg

100%

Selen

55 μg

100%

Molybdæn

50 μg

100%

Chrom

40 μg

100%

Fluorid

3,5 mg

100%

 

Omega-3-fedtsyrer

510 mg

EPA

288 mg

 

DHA

192 mg

 

Andre stoffer

Coenzym Q10

60 mg

 

Ginseng ekstrakt

-

 

BioCurcumin

68 mg

 

Grøn te ekstrakt

-

 

Echinacea ekstrakt

-

 

*RI = Referenceindtag

Essential DayDose™ kosttilskud: tabletter med vitaminer, mineraler, coenzym Q10 og gurkemeje kombineret med en kapsel med højt indhold af omega-3-fedtsyrer i en kompakt, robust emballage, der er nem at åbne.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter + 1 kapsel.

Ingredienser (tabletter): calciumcarbonat, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), L-ascorbinsyre, magnesiumoxid, bindemiddel (hydroxypropylcellulose), BioCurcumin, coenzym Q10, zinkcitrat, ferrofumarat, antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat), D-alfa-tocopherylsuccinat, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, titandioxid, stearinsyre, mikrokrystallinsk cellulose), manganogluconat, nikotinamid, retinylpalmitat, L-selenmethionin, kaliumfluorid, cholecalciferol, cuprigluconat, calcium-D-pantothenat, pteroylglutaminsyre, D-biotin, pyridoxinhydrochlorid, phylloquinon, thiaminhydrochlorid, riboflavin, natriummolybdat, chrom(III)chlorid, cyanocobalamin.

Ingredienser (kapsler): opkoncentreret fiskeolie, kapsel (okse-gelatine, glycerin, renset vand).

Allergener: fisk, bløddyr. Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 18 år. Ikke egnet for ammende kvinder. Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod lys.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

Fokus på en krop i balance

Essential Male indeholder gurkemeje, som har betydelige antioxidante effekter på kroppen. Derfor har denne variant et fokus på at holde din krop i balance.
Gurkemeje bidrager blandt andet til at opretholde sunde muskler og led. For at give dig den bedste forudsætning for en hverdag i balance, har vi tilsat en kombination af vitaminer og mineraler som bidrager til at mindske træthed og udmattelse (B12, B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, folsyre (B9), C, jern, magnesium).

Link

Essentielle vitaminer og mineraler

DayDose Essential Male giver din krop essentielle vitaminer og mineraler hver dag. Varianten indeholder selen som bidrager til en normal dannelse af sædceller. Derudover indeholder Essential Male en kombination af selen, zink og biotin (B7) som bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Omega-3 til dit hjerte og blodtryk

Essential Male indeholder en enkelt Omega-3-kapsel i koncentreret form. Vores fiskeolie-kapsel indeholder 80% EPA og DHA, som svarer til to normale store kapsler, og som er lettere at synke. Fiskeolie gør en række gode ting for kroppen, og bidrager bl.a. til en normal hjertefunktion ved et dagligt indtag på over 250 mg DHA/EPA.

DayDose fiskeoliekapsel indeholder 288 mg EPA og 192 mg DHA, og udgør tilsammen 600 mg koncentreret fiskeolie/Omega-3.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér