FAQ

Har du spørgsmål til DayDose, som ikke er nævnt her?
Så send os en besked her.

Er DayDose medicin? Og skal man bruge recept til DayDose?
DayDose er ikke et lægemiddel, men et kosttilskud. Derfor kan det frit købes uden recept. Ifølge EU-lovgivningen falder kosttilskud inden for kategorien “mad”.
Hvilke fordele giver DayDose?
DayDose er en nytænkende og komplet løsning inden for kosttilskud. DayDose består af en bred vifte af vitaminer, mineraler, fiskeolie, Q10 og andre næringsstoffer. Emballagen er udformet således, at dagens dosis befinder sig under en snip – der nemt fjernes. DayDose er praktisk både hjemme og på farten.
Hvornår skal man tage DayDose?
Vi anbefaler, at DayDose tages i forbindelse med et måltid, eller i løbet af dagen. DayDose bør ikke tages lige før sengetid eller om natten.
Hvorfor sælges DayDose til 28 dage uden yderboks?
For DayDose er bæredygtighed vigtigt. Emballagen fra 7 dages æsken kan derfor genbruges, når indholdet er brugt. Vi anbefaler, at du fortsætter med at bruge æsken og genopfylder den med indlæg fra 28 dages refill pakken. På den måde gør du ikke kun noget for miljøet, men også noget for din tegnebog.
Hvad er Omega-3 fedtsyre?
Omega-3 fedtsyrer er en gruppe af polyumættede fedtsyrer. Den mest almindelige langkædede omega-3-fedtsyre i kosten er eicosapentaensyre (EPA), docosahexaensyre (DHA) og linolensyre (ALA). ALA kan omdannes til EPA og DHA i kroppen. Disse fedtsyrer bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk, en normal hjertefunktion og en normal hjernefunktion.
Hvem står bag DayDose?
DAYDOSE ™ er et produkt af ABACUS MEDICINE. Alle DayDose produkter er fremstillet og pakket i EU.
Indeholder DayDose laktose?
Alle DayDose produkter er laktose-fri og kan derfor problemfrit benyttes af mennesker med laktoseintolerans.
Kan DayDose bruges af gravide eller ammende kvinder?
Hvis du er gravid eller ammer, bør du konsultere din læge, inden du bruger DayDose. Nogle ingredienser kan nemlig påvirke andre medikamenter, du tager. Som gravid eller ammende bør du altid søge godkendelse hos din læge, før du tager kosttilskud.

We use cookies to improve your experience at our website.Read our privacy policy here.

Accept