E- Handelsbetingelser

Kundeservice

Vores kundeservice træffes på hverdage på info@daydose.com eller tlf. 73 70 90 09 mellem kl. 09.00 og 16.00. Vi vil altid forsøge at svare dig hurtigst muligt, altid inden for samme arbejdsdag. Vores chatservice har åbent hverdag mellem 9.00-16.00.

Chat service


Vores chatservice er tilgængelig døgnet rundt og bemandet i normale kontortider.
I vores chat, kan du chatte med vores udannede fagpersonale og få hjælp til valg af variant, råd og vejledning omkring kosttilskud. Denne service er anonym og vi gør derfor opmærksom på at vi ikke kan rette i din forsendelse, modtage opsigelser eller lignende henvendelser vedrørende dit abonnement eller ordre, ved mindre du deler din information som navn, e-mail og kunde nummer.

 

Sådan gennemfører du din ordre

Et køb på www.daydose.com fortages således:

 1. Vælg din ønskede DayDose variant. Vælg engangskøb eller abonnementsløsning.
 2. Kontroller at din indkøbskurv indeholder den korrekte variant og korrekt antal.
  Husk at opdatere din kurv, hvis du laver rettelser i din ordre.
 3. Gå til betaling via knappen ”Gå til bestilling”.
 4. Indtast din faktura adresse, vælg din fortrukne leveringsmåde og kontrollér din ordre oversigt.
 5. Husk at kontroller at du har accepteret vores handelsbetingelser, i den lille check boks. Hvis denne ikke er krydset af, kan du ikke gennemføre din ordre.
 6. Når din ordre er gennemført, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail.
  Såfremt du har lavet et abonnement, modtager du også en abonnementskvittering.                   
 7. Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, vil du modtage en e-mail fra DAO365 (vores logistik og forsendelsesfirma) med et link til at tracke din ordre.
 8. Tjek dine ordredetaljer på din ordrebekræftelse er korrekte. Hvis du opdager en fejl, bedes du notificere os via mail på info@daydose.com eller via telefon 73 70 90 09.

Betaling

Alle priser er i DKK og er inklusive moms og andre afgifter. Du kan betale for dine varer med følgende kort:

 • Dankort 
 • Visa
 • Visa Electron
 • Danske MasterCards
 • Udenlandske MasterCards

Når din bestilling er modtaget og accepteret, kvitterer vi med en ordrebekræftelse via e-mail. Vi trækker pengene for din bestilling når vi har afsendt varen. Der opkræves ingen betalingsgebyrer når du handler på daydose.com.

Købstransaktionen med kort sker via en godkendt SSL-krypteret forbindelse.

Vi trækker først pengene, når varen er afsendt.

Levering

Vi sender alle vores ordre med DAO365 og du kan frit vælge om du ønsker levering direkte hjem til din adresse eller til en DAO365 pakkeshop efter eget valg. Vi har gode erfaringer med DAO365’s levering og vores kunder melder positivt tilbage om deres oplevelse af forsendelsesproceduren. Hvis det ikke er muligt for DAO365 at levere til privatadressen grundet særlige omstændigheder, vil din pakke blive afleveret i en pakkeshop i nærheden af dig og du modtager besked på sms eller mail. DayDose leverer fragtfrit til hele Danmark med en forventet leveringstid på 1-3 hverdage. Der leveres i øjeblikket kun i Danmark.

Leveringsomkostninger

Der er ingen ekstra omkostninger eller gebyrer forbundet med dit køb hos DayDose. DayDose afholder omkostninger til levering.

Kontroller varerne ved modtagelse

Når du modtager dine varer, skal du kontrollere, at pakken er ubeskadiget, og at indholdet stemmer overens med følgesedlen. I modsat fald bedes du straks kontakte os på e-mail info@daydose.com eller på tlf. 73 70 90 09.

Fortrydelsesret

Når du handler på daydose.com har du altid 14 dages returret. Ønsker du at sende din ordre retur, skal du være opmærksom på at din fortrydelsesret bortfalder, hvis forseglingen på varen er brudt.

Fortryder du dit køb, og ikke har brudt forseglingen, har du 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet. Du skal inden de 14 dage fra leveringstidspunktet give os besked, hvis du ønsker at returnere varen og derefter sende varen retur.

Når du returnerer en vare, skal du selv afholde forsendelsesomkostninger. Vi anbefaler at du gemmer kvitteringen på afsendelsen, dette er vigtigt hvis din pakke forsvinder under forsendelsen og vi skal kunne være i stand til at tracke den.

Du hæfter selv for en eventuel værdiforringelse af returnerede varer. Beløbet kan først returneres, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os besked om dette. Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du gøre brug af vedlagte fortrydelsesformular.

Abonnements-løsning

Når du køber DayDose på abonnement, sender vi dig en 28 dages refillpakke automatisk med posten en gang om måneden. Ved første forsendelse får du vores praktiske 7 dage æske inklusiv en uges kosttilskud oveni – helt gratis.

Betaling af abonnement:

Når du har et DayDose abonnement, får du automatisk trukket penge for dit abonnement den 28ende dag i din abonnementsperiode. Dette skyldes at vi automatisk starter dit abonnement op, den dag du placerer din ordre, så du kan komme i gang med den gode rutine med det samme. Dermed tæller vi 28 dage fra din opstartsdato og frem, til din næste levering og så fremdeles.

Opsigelse af abonnement:

Ønsker du at opsige dit abonnement, beder vi dig sende en mail til vores kundeservice afdeling via mailen: info@daydose.com

Ændring af variant (abonnement):

Du kan til hver en tid ændre din DayDose variant, hvis du skulle have lyst til at skifte variant eller dine behov har ændret sig. Vores kompetente team af farmaceuter og sygeplejersker står altid klar til at vejlede dig i valg af den rigtige DayDose variant.
Du kan altid skifte din variant helt omkostningsfrit ved, at logge ind på din private konto på vores hjemmeside, ringe til vores kundeservice afdeling eller sende en mail. Dette skal gøres minimum 7 dage inden din næste forsendelse. Ændringen vil træde i kraft ved næste forsendelse, såfremt vi har modtaget den rettidigt.

Opdatering af dine informationer:

Husk at informer os, hvis du ændrer din adresse, får nyt betalingskort eller ny e-mailadresse. Det er vigtigt at vi altid er opdateret med dine informationer, så vi kan levere dit abonnement til tiden. Såfremt vi ikke kan trække pengene for dit abonnement, vil du modtage en e-mail med en fejlmelding fra vores system.

 

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af Købelovens 2 års reklamationsret.

Ønsker du at benytte din reklamationsret, skal du straks og uden ophold henvende dig på nedenstående e-mailadresse eller på telefon DayDose refunderer rimelige fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Reklamationer og returvarer indsendes til: DayDose – by Abacus Medicine A/S, Vesterbrogade 149, 1620 København V.

Reklamationen sendes til ovennævnte adresse sammen med en beskrivelse af årsagen til reklamation. Husk at sende os dine oplysninger ved, så vi ved hvem vi skal refundere ordren til.

Vi kvitterer pr. e-mail, ved modtagelse af din reklamation. E-mailen vil også indeholde en beskrivelse af reklamationens videre forløb. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Sørg for at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice info@daydose.com eller tlf. 73 70 90 09.

Du kan også sende din klage direkte til Forbrugerklagenævnet.

For mere information besøg www.Forbrug.dk

Ændring af handelsbetingelserne

DayDose forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelser ensidigt.

 Handelsbetingelserne er opdateret 21.08.2018.

Konkurrence betingelser:

Deltag i vores konkurrence om at vinde 3 måneders DayDose ved, at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, modtager du nyheder fra DayDose et par gange om måneden, vedrørende sundhed, kost og produktinformationer om DayDose og vores kosttilskud. Præmien består af 3x 28 dages refillpakker og 1x 7 dages æske og har en værdi af 946 kr. plus eventuelle forsendelses omkostninger. Vinderen kan frit vælge, hvilken variant DayDose, som de ønsker at modtage som præmie. Vores kompetente team står klar til at vejlede vinderen i valg af variant. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages.

Vinderen får direkte besked via email. Vi annoncerer vinderen via mail og vores facebook side. For at kunne modtage præmien skal man oplyse følgende information: fornavn, efternavn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer. Dette skyldes at vi skal bruge informationen til at sende dig præmien.

Vinderen af konkurrencen trækkes via en lodtrækning en gang i kvartalet. Vi trækker en vinder i marts, juni, september & december. Vinderen trækkes første hverdag i den pågældende måned.

Hvis vi ikke modtager svar fra vinderen indenfor 14 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Betingelser for deltagelse i DayDose konkurrencer:

For at deltage i konkurrencer afholdt af DayDose skal man være fyldt 18 år.

Desuden skal deltageren/vinderen have bopæl i Danmark. Som en del af præmie dækker vi omkostninger ved forsendelse.

Medarbejder i DayDose eller Abacus Medicine kan ikke deltage i konkurrencen.

Opfylder vinderen ikke betingelserne for at deltage i konkurrencen udtrækkes en ny vinder.

Generelle konkurrencebetingelser:

DayDose forbeholder sig retten til at stoppe eller udsætte konkurrencen ved mistanke om snyd eller andre forhold, som kan skade konkurrencen integritet.

 

Generelle oplysninger om virksomheden

DayDose by Abacus Medicine A/S

Vesterbrogade 149

1620 København V

CVR-nr: 28111576

 Tlf.: +45 73 70 90 09

E-mail: info@daydose.com

www.abacusmedicine.com

 Abacus Medicine forhandler blandt andet kosttilskuddet DayDose.

 

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér