FORSVAR

Echinacea, grøn te og ginseng bidrager til kroppens naturlige forsvar

IMMUNSYSTEM

A, B6, C, D, folat, kobber, jern og zink bidrager til immunsystemets normale funktion

VITALITET

Ginseng bidrager til kroppens vitalitet

Hvordan har dit immunsystem det?

DayDose Immune er udviklet til at bidrage i perioder, hvor dit immunsystem kan være under pres. Det kan være koldt vejr, en travl hverdag eller for lidt søvn. Uanset årsagen bidrager Immune til kroppens naturlige forsvar og beskytter kroppens celler mod oxidativt stress gennem plantestofferne grøn te, echinacea og ginseng. Immune indeholder ekstrakt af planten echinacea, som bidrager til at pleje kroppens naturlige forsvar.

Dine muligheder

DayDose Immune

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Se indholdsstoffer

Indholdsstoffer i DayDose Immune

Indhold

%RI*

Vitaminer

Vitamin A

800 μg

100%

Vitamin B1 (Thiamin)

1,1 mg

100%

Vitamin B2 (Riboflavin)

1,4 mg

100%

Vitamin B3 (Niacin)

16 mg

100%

Vitamin B5 (Pantothensyre)

6 mg

100%

Vitamin B6

1,4 mg

100%

Vitamin B7 (Biotin)

50 μg

100%

Vitamin B9 (Folat)

200 μg

100%

Vitamin B12

5 μg

200%

Vitamin C (Ascorbinsyre)

240 mg

300%

Vitamin D

20 μg

400%

Vitamin E

24 mg

200%

Vitamin K

75 μg

100%

%RI*

Mineraler

Calcium

160 mg

20%

Magnesium

95 mg

25%

Zink

20 mg

200%

Jern

14 mg

100%

Mangan

2 mg

100%

Kobber

1000 μg

100%

Selen

82 μg

150%

Molybdæn

50 μg

100%

Chrom

40 μg

100%

Fluorid

3,5 mg

100%

 

Omega-3-fedtsyrer

510 mg

EPA

288 mg

 

DHA

192 mg

 

Andre stoffer

Coenzym Q10

30 mg

 

Ginseng ekstrakt

50 mg

 

BioCurcumin

-

 

Grøn te ekstrakt

30 mg

 

Echinacea ekstrakt

400 mg

 

*RI = Referenceindtag

Immune DayDose™ kosttilskud: tabletter med vitaminer, mineraler, coenzym Q10 og planteekstrakter kombineret med en kapsel med højt indhold af omega-3-fedtsyrer i en kompakt, robust emballage, der er nem at åbne.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter + 1 kapsel.

Ingredienser (tabletter): calciumcarbonat, ekstrakt af Echinacea (Echinacea purpurea Moench.), L-ascorbinsyre, magnesiumoxid, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), zinkcitrat, bindemiddel (hydroxypropylcellulose), ekstrakt af ginseng (Panax ginseng C.A. Mey), ferrofumarat, coenzym Q10, ekstrakt af grøn te (Camellia sinensis), D-alfa-tocopherylsuccinat, overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropyl-methylcellulose, titandioxid, stearinsyre, mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), manganogluconat, L-selenmethionin, nikotinamid, retinylpalmitat, kaliumfluorid, cholecalciferol, cuprigluconat, calcium-D-pantothenat, D-biotin, pteroylglutaminsyre, pyridoxinhydrochlorid, phylloquinon, thiaminhydrochlorid, riboflavin, natriummolybdat, chrom(III) chlorid, cyanocobalamin.

Ingredienser (kapsler): opkoncentreret fiskeolie, kapsel (okse-gelatine, glycerin, renset vand).

Allergener: fisk, bløddyr. Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 18 år. Ikke egnet for ammende kvinder. Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod lys.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

En daglig dosis af vigtige vitaminer, mineraler og omega-3

Udover de ekstra planteekstrakter og virkestoffer giver Immune dig 13 vitaminer og 10 mineraler, Q10 og en koncentreret fiskeoliekapsel med omega-3-fedtsyrer. Alle vitaminer opfylder mindst 100% af den anbefalede indtagelse af vitaminer - nogle op til 200-400%. De færreste får en så varieret kost i dagligdagen, at det dækker alle behov for vitaminer og mineraler. Derfor er DayDose et godt supplement til en sund livsstil og kost. Med Immune får du dit komplette kosttilskud og lidt ekstra support til dig og dit immunsystem.

Link

Support og støtte af dit immunsystem

Hvis man er ansat i særlig udsatte jobs, med stor berøringsflade - f.eks. i daginstitutioner, offentlig transport eller lignende hvor man er udsat for en større bakteriepåvirkning, kan Immune være et oplagt supplement til en sund livsstil. Immune indeholder nemlig vitaminerne A, B6, B9, C og D samt mineralerne kobber, jern og zink som alle bidrager til immunsystemets normale funktion.

Link

Alt det bedste fra naturen

Med Immune har vi skabt en sammensætning af ekstra virkestoffer som fokuserer på kroppens balance i pressede situationer. Derfor har vi valgt at tilsætte grøn te, enchinacea og ginseng som bidrager til kroppens naturlige forsvar. Indholdet af enchinacea i Immune bidrager gennem sin funktion som antioxidant til at vedligeholde et normalt immunsystem og kroppens forsvarssystem.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Link

Omega-3 til dit hjerte og blodtryk

Active indeholder en enkelt Omega-3 kapsel i en koncentreret form. Vores fiskeoliekapsel indeholder 80% EPA og DHA, som svarer til to normale store kapsler, og er let at synke. Fiskeolie har mange gode egenskaber og bidrager bl.a. til en normal hjertefunktion ved et dagligt indtag på over 250 mg DHA/EPA.

DayDose fiskeolie kapsel indeholder 288 mg EPA og 192 mg DHA fordelt på 600 mg koncentreret fiskeolie/Omega-3.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér