Kom godt igennem influenza-sæsonen

Hoste, forkølelse, ømhed i kroppen eller influenza?

Du kender sikkert de sikre symptomer på influenza: hoste, forkølelse, tør hoste, slim i halsen og forkølelse.
Men hvordan ruster man sig bedst mod disse irriterende symptomer som ofte følger med efterårets mørke, regn og slud?

Immunsystemet. Kroppens livgarde.

Menneskets immunsystem er en fantastisk mekanisme. Det er bygget til at holde faretruende bakterier og tilstande på afstand. Og skulle vi alligevel blive ramt af en sygdom, opruster immunsystemet lynhurtigt til en drabelig kamp mod de indtrængende fremmed-legemer.
Den kamp vinder vores immunsystem nærmest altid. Når vores temperatur stiger i forbindelse med Influenza, er det et udslag af, at vores immunsystem har aktiveret proteiner i vores blodbaner, der nådesløst angriber de fremmede bakterier eller sender undsætning til angrebne områder. Der kan være meget ubehag forbundet med forsvaret af vores krop – men udfaldet er næsten altid det samme. Angrebet bliver slået ned – og vi bliver raske.

Ja tak! Jeg ønsker at booste mit immunforsvar!

Her er 5 gode tips til at komme igennem influenzasæsonen!

  • Hold igen med rygning. Rygning nedbryder dine slimhinder som er et af de filtrer der holder sygdomsfremmende bakterier væk fra din krop.
  • Drik rigeligt med væske – hold væskebalancen oppe. Men hold dig fra alkohol. Når du har feber, mister kroppen en del mere væske en normalt og derfor er det en ekstra god ide at få ekstra væske i sygdomsperioder.
  • Vask hænder ofte – bakterier er immunforsvarets fjende nr. 1. Så det er altid en god ide at vaske hænder ofte, men især når influenzasæsonen er på sit højeste.
  • Sov meget. Det er igennem søvn og hvile at kroppen styrkes og genopbygges. Søvn er sundt, mens dårlige søvnvaner kan have en negativ påvirkning på din livskvalitet. 
  • Suppler en sund livsstil med DayDose Immune – det er især vigtigt at huske sin daglige dosis af vitaminer og mineraler i influenzasæsonen.

Fornuftig opførsel er Immunsystemets bedste ven

Selv med den rigtige kost og eventuelle kosttilskud, kan Influenzasæsonen være hård for kroppen at komme igennem - og det er især svært at undgå sygdom, når familie, veninder og kollegaer lægger sig syge på stribe. Når epidemien rammer, bliver man nødt til at tænke sig om og tage sine forholdsregler. For det er nu engang nemmere at forebygge end at lade sit immunforsvar tage hele skraldet.

Et godt supplement

Det siger sig selv, at kvaliteten af vores immunforsvar er særdeles vigtigt. Jo stærkere immunforsvar – jo hurtigere nedkæmpelse – og jo mindre gener.
Immunforsvaret regulerer på mange måder sig selv, og der findes ikke nogen formel for, hvordan man får det bedste immunforsvar. Dog findes der en række stoffer som vi ved, bidrager til immunsystemets normale funktion; Fx: Vitamin A, C, D, B12, Folat, Jern, Kobber, Sink og Selen. Samtidig har vi viden om at Echinacea, Ginseng og Grøn Te bidrager til kroppens naturlige forsvar. Og at Gurkemeje har antioxidante egenskaber.
Derfor har vi i DayDose Immune samlet netop alle disse stoffer i anbefalede dagsdoser – som et supplement til alle dem, der er trætte af at gå og være småsyge hele tiden

 Bestil DayDose Immune her

Med DayDose Immune får du ikke bare 13 vitaminer, 10 mineraler og en daglig omega-3 kapsel men du får også ekstra virkestoffer fra echinacea, ginseng og grøn te. Alt sammen til at hjælpe kroppens naturlige forsvar og immunsystemet igennem perioder, hvor den kan være særlig udsat.
Der kan være mange forskellige symptomer på influenza og forkølelse og behandlingen kan også variere. Det altid en god ide, at søge læge, når du har sygdom i kroppen.


Læs også hvorfor det er gavnligt med et komplet kosttilskud og test dig selv for hvorvidt du trænger til et vitaminboost her

We use cookies to improve your experience at our website.Read our privacy policy here.

Accept