Om DayDose

Lægevidenskaben har gjort det klart, at visse stoffer er helt afgørende for kroppens velbefindende. De fleste af disse stoffer ville vi automatisk få, hvis vores totale livsform var optimal.

Desværre må vi erkende at et hektisk liv og til tider manglende fokus på kost, motion, søvn og hvile kan bringe os i underskud med visse mineraler og vitaminer. Genopretningen af denne balance er egentlig ikke svær – men sammensætningen af stoffer vi har brug for er temmelig kompleks.

Det er på baggrund af denne erkendelse at DayDose er blevet til. DayDose samler det hele for dig. Slut med selv at stå for indsamlingen af alle de forskellige tilskud – og slut med en uens og ulogisk dosering.

Nu åbner du bare den daglige DayDose med et snuptag – og tager indholdet i en håndevending. Dit behov er blevet dækket. Enkelt og praktisk. Og så smart – at DayDose er blevet vinder af Red Dot award for produktdesign.

DayDose sælges af medicinalvirksomheden Abacus Medicine som har hovedsæde i Danmark og fremstilles samt pakkes i EU.

[Flemming Wagner | biochemist, inventor and CEO of DAYDOSE™]

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér