DayDose - den vigtigste opfindelse siden vitaminpillen

Ernæring og kost er vigtig for vores helbred. Hvis man gør sig umage, kan man igennem sund varieret mad, motion og andre gode vaner optimere sin sundhed og sit velvære.

Men…. hvis man ikke er sikker på, at få indtaget alt hvad man har brug for, så er kosttilskud en fremragende måde at sikre sig på.

En helt ny ide

Hos DayDose fik vi den ide, at samle alle vigtige anbefalede mineraler, vitaminer og omega-3 i et samlet kosttilskud. Udviklet i 5 varianter – alt efter hvilke behov man har.

DayDose er markeret med ugedage, og pakket i en solid handy box, der gør den nem at medbringe overalt og som husker dig på dagens indtagelse.

 Se alle varianterne

Hvis du har DayDose – behøver du ikke andet

Vores dagsdoser indeholder et komplet tilskud på 3 tabletter bestående af 13 vitaminer, 10 mineraler, Q10 og omega-3 – og det sørger for, at de vigtigste af kroppens niveauer altid bliver holdt oppe – uanset din øvrige livsstil.

DayDose modvirker træthed, ømhed i muskler og led samt hjælper på det generelle energiniveau.

DayDose samler det kroppen har brug for i sine dagsdoser – og du behøver ikke andet at supplere med. Prøv selv at sammenligne Indholdet i en DayDose dagsration med de forskellige vitaminer og tabletter du tager i dag. Du vil opdage, at du roligt kan bytte alle dine gamle glas og pakninger med multivitaminer ud med en fast levering på DayDose.

Historien om DayDose

"Lægevidenskaben har gjort det klart, at visse stoffer er helt afgørende for kroppens velbefindende. De fleste af disse stoffer ville vi automatisk få, hvis vores totale livsform var optimal.

Desværre må vi erkende at et hektisk liv og til tider manglende fokus på kost, motion, søvn og hvile kan bringe os i underskud med visse mineraler og vitaminer. Genopretningen af denne balance er egentlig ikke svær – men sammensætningen af stoffer vi har brug for er temmelig kompleks.

Det er på baggrund af denne erkendelse at DayDose er blevet til. DayDose samler det hele for dig. Slut med selv at stå for indsamlingen af alle de forskellige tilskud – og slut med en uens og ulogisk dosering.

Nu åbner du bare den daglige DayDose med et snuptag – og tager indholdet i en håndevending. Dit behov er blevet dækket. Enkelt og praktisk. Og så smart – at DayDose er blevet vinder af Red Dot award for produktdesign."

Flemming Wagner, stifter og CEO i DAYDOSE™

 Bestil DayDose herWe use cookies to improve your experience at our website.Read our privacy policy here.

Accept