DayDose Privatlivspolitik

Herunder kan du læse om de betingelser der gælder, når DayDose behandler dine personoplysninger. Du vil ligeledes kunne finde oplysninger om, hvilke rettigheder du har, når DayDose behandler dine personoplysninger.

DayDose Privatlivspolitik indeholder oplysninger om behandlingen af dine personoplysninger, når du:

  • Køber produkter på DayDose hjemmesiden
  • Tilmelder dig eller modtager DayDose nyhedsbrevet
  • Deltager i DayDose konkurrencer
  • Benytter DayDose chat-funktionen
  • Kontakter DayDose via vores hjemmeside eller via e-mail
  • Benytter DayDose hjemmesiden

Da DayDose er en del af Abacus Medicine A/S, er Abacus Medicine A/S dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger. Abacus Medicine A/S har følgende kontaktoplysninger:

Abacus Medicine A/S
Vesterbrogade 149
1620 København V
Danmark
E-mail: Info@AbacusMedicine.com
Telefon: 70 22 02 12

Behandling af personlige oplysninger generelt

Dine personoplysninger kan blive gjort til genstand for behandling i forbindelse med kontrolbesøg fra myndighederne eller som del af intern kontrol med overholdelse af pligter, som vi er pålagt ved lov.

1. Køb

A) Oplysninger vi indsamler

Når du køber produkter via vores hjemmeside, bliver du bedt om at afgive følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • E-mail
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger
B) Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger

Formålet med at indsamle dine personoplysninger er at gøre os i stand til at indgå og opfylde en kontrakt med dig om køb af vores produkter. Indsamling og lagring af oplysningerne foretages med hjemmel i Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Det er ikke muligt at gennemføre et køb på vores hjemmeside, hvis du ikke ønsker at afgive de oplysninger, vi efterspørger.

Når købet er gennemført, opbevarer vi dine personlige oplysninger for at kunne leve op til vores juridiske forpligtelser, der omfatter håndtering af reklamationer i overensstemmelse med Købeloven, og for at kunne spore solgte produkter.

Oplysningerne i forbindelse med dit køb vil også blive brugt til at udarbejde interne statistikker og regnskaber.

C) Hvordan behandler vi dine personoplysninger

For at gennemføre dit køb og levere produktet til dig, benytter vi databehandlere og eksterne leverandører. Vi videregiver dine personoplysninger for at vores databehandlere og leverandører kan levere deres service til os.

Vi benytter databehandlere og eksterne leverandører med følgende serviceydelser:

  • Kurerer
  • Server
  • IT-Platform
  • IT-Support
  • Betalingsgateway

Alle vores databehandlere er forpligtede til alene at behandle dine personoplysninger efter vores udtrykkelige instruks og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Vores færdige statistikker og regnskaber indeholder ikke personoplysninger om dig. Ved udarbejdelse af statistik og regnskab vil der alene indgå anonymiserede oplysninger fra dit køb. Disse oplysninger vil kun være tilgængelige for et begrænset antal medarbejdere i DayDose.

Vi opbevarer dine personoplysninger i 2 år og 3 måneder for at være i stand til at håndtere evt. reklamationer.

D) Beskyttelse af dine betalingsoplysninger

DayDose har ikke adgang til, og behandler ikke dine betalingsoplysninger. DayDose benytter i stedet en selvstændig dataansvarlig til håndtering af din betaling. For mere information om hvordan din betaling bliver håndteret, henviser DayDose til https://stripe.com/dk/privacy

2. Nyhedsbrev

A) Oplysninger vi indsamler

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du samtidig samtykke til, at vi må indsamle og behandle personlige oplysninger om dig. Der bliver indsamlet personoplysninger om dig ad to omgange:

  1. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, angiver du dit navn og din e-mailadresse.
  2. Når du åbner eller klikker på vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om din IP-adresse, e-mailadresse, lokation, dato og tidspunkt for åbningen af nyhedsbrevet.
B) Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger

Formålet med at indsamle dine personoplysninger er:

-         At sende dig vores nyhedsbreve med de nyeste informationer fra DayDose og gode tilbud fra tid til anden.

-         At føre statistik over antallet af læsere af vores nyhedsbrev.

-         At lave målrettede annonceringer online.

 

Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke i overensstemmelse med Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Når du trækker dit samtykke tilbage, vil vores behandling af dine personoplysninger ophøre, og du vil ikke længere modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan trække dit samtykke tilbage på én af følgende måder:

  1. Ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsbrev, eller
  2. Ved at kontakte DayDose på Info@daydose.com
C) Hvordan behandler vi dine personoplysninger

Alle vores nyhedsbreve indeholder en tracking cookie også kaldet Clear Gif. Denne type cookie gør os i stand til at indsamle oplysninger om din lokation og tidspunkt for åbningen af vores nyhedsbrev.

Vi behandler dine personoplysninger, så længe vi har dit samtykke. Det betyder, at vi fortsætter behandlingen, ind til du trækker dit samtykke tilbage.

//Under-under overskrift ”Tredjepartsleverandører” el. lign.

Vi gør brug af MailChimp til at afsende og tracke nyhedsbreve. Vi videregiver dine personoplysninger til MailChimp for at kunne gøre brug af deres service.

MailChimp opbevarer og behandler dine personoplysninger i USA.

For at sikre beskyttelsen af dine personoplysninger, når de overføres til MailChimp, har DayDose indgået en EU-Kommissions godkendt standardkontrakt med MailChimp. EU Kommissionen anerkender, at overførsler af data foretaget på baggrund af en sådan standardkontrakt giver et passende beskyttelsesniveau af dine personoplysninger. MailChimp er ligeledes certificeret i henhold til EU-Kommissionens EU-U.S. Privacy Shield ordning.

MailChimp viderebehandler dine oplysninger til egne formål for at følge forretningsmæssige interesser i overensstemmelse med deres privatlivspolitik. I tilfælde hvor MailChimp behandler dine personoplysninger på egne vegne, fungerer MailChimp som dataansvarlig.

MailChimps behandling omfatter:

Produktudvikling, salgs- og markedsføringstiltag herunder online markedsføring, samt generering af forslag om relaterede serviceydelser, der kunne være interessante.

Du kan finde MailChimps privatlivspolitik her: www.mailchimp.com/privacy .

 

 

Vi gør brug af Facebook som ekstern leverandør af online annoncering. Facebook opbevarer og behandler dine personoplysninger i USA.

Facebook er certificeret i henhold til EU-Kommissionens EU-U.S. Privacy Shield ordning. Denne ordning sikrer beskyttelsen af dine personoplysninger, når de overføres til USA.

De personoplysninger du afgiver til os, bliver sammenkoblet med oplysninger, som Facebook har fra andre kilder.

 

3. Konkurrence

A) Oplysninger vi indsamler

Når du deltager i vores konkurrence eller bliver udtrukket som vinder, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig, såsom dit navn eller brugernavn på det medie, som konkurrencen afholdes på.

Hvis du vinder en konkurrence, vil du blive bedt om at oplyse dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse.

B) Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger

Deltagere

Formålet med at indsamle dine personoplysninger er at kunne udtrække en vinder i vores konkurrencer.

Vi behandler dine personoplysninger som deltager i vores konkurrence på baggrund af dit samtykke i overensstemmelse med Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Du kan til enhver tid vælge at trække dit samtykke tilbage. Når du trækker dit samtykke tilbage, vil vores behandling af dine personoplysninger ophøre, og du vil ikke længere deltage i konkurrencen.

Du kan trække dit samtykke tilbage på én følgende måder:

  1. At slette din kommentar på vores opslag.
  2. Ved at kontakte DayDose på Info@daydose.com

Vindere

Vi indsamler og behandler oplysninger om vinderen af vores konkurrencer, for at vi kan levere præmien og leve op til vores juridiske forpligtelser som konkurrenceudbyder.

Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra c om behandling af personoplysninger for at opfylde vores juridiske forpligtelser.

For at kunne dokumentere at vi har opfyldt vores forpligtelser over for vinderen, opbevarer vi efterfølgende oplysninger vinderen.

Hvis du som vinder ikke ønsker at afgive dine personoplysninger til os, vil vi ikke kunne levere præmien til dig, og vi vil derfor ikke kunne leve op til vores forpligtelser over for dig. Dette vil betyde, at vi i stedet vil udtrække en ny vinder i overensstemmelse med vores konkurrencebetingelser.

C) Hvordan behandler vi dine personoplysninger

Deltagere

Vores behandling af dine personoplysninger som deltager ophører, så snart den endelige vinder er blevet udtrukket.

Vindere

For at gennemføre vores konkurrencer, benytter vi databehandlere og eksterne leverandører. Vi videregiver dine personoplysninger for at vores databehandlere og leverandører kan levere deres serviceydelser til os.

Vi benytter databehandlere og eksterne leverandører med følgende serviceydelser:

  • Kurerer
  • Server
  • IT-Platform
  • IT-Support

Alle vores databehandlere er forpligtede til udelukkende at behandle dine personoplysninger efter vores udtrykkelige instruks og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Som vinder opbevarer vi dine personoplysninger i 2 år og 3 måneder for at kunne dokumentere, at vi har leveret præmien til dig.

4. Chat-funktion

A) Oplysninger vi indsamler

Når du benytter chat-funktionen på vores hjemmeside, indsamler vi personoplysninger om dig. Vi indsamler og behandler følgende oplysninger:

  • IP-adresse
  • Land
  • Enhedsoplysninger
  • Indhold af chat-besked
  • Navn
  • E-mailadresse
B) Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger

Vi tilbyder en live-chat funktion som alternativ kommunikationsvej, hvis du ønsker at kontakte os.

Formålet med at indsamle dine personoplysninger er at kunne besvare din henvendelse præcist og korrekt. Behandlingen af personoplysningerne foretages på baggrund af Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

C) Hvordan behandler vi dine personoplysninger

Vi gør brug af Zendesk som ekstern leverandør af vores chat funktion. Vi videregiver dine personoplysninger til Zendesk for at kunne gøre brug af deres service. De oplysninger, vi videregiver til Zendesk, behandler de alene efter vores instruks og i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik.

Zendesk opbevarer og behandler dine personoplysninger i USA.

For at sikre beskyttelse af dine personoplysninger, når de overføres til Zendesk, har DayDose indgået en EU-Kommissions godkendt standardkontrakt med Zendesk. EU Kommissionen anerkender, at overførsler af data foretaget på baggrund af en sådan standardkontrakt giver et passende beskyttelsesniveau af dine personoplysninger. Zendesk er ligeledes certificeret i henhold EU-Kommissionens EU-U.S. Privacy Shield ordning.

Hvis dine beskeder til DayDose indeholder følsomme personoplysninger, sletter vi oplysningerne, så snart vi har besvaret din henvendelse.

Hvis din besked vedrører din ordre, bliver oplysningerne gemt sammen med købsoplysningerne, der opbevares i op til 2 år og 3 måneder.

Alle andre henvendelser slettes automatisk fra vores system ved en rutinemæssig sletteprocedure, som foretages to gang årligt.

Da vi ikke ønsker at behandle personfølsomme oplysninger om dig, opfordrer vi til, at du ikke afgiver oplysninger om dit helbred eller sundhed, når du benytter vores chat-funktion. Alle personfølsomme oplysninger, vi modtager igennem vores chat-funktion, bliver slettet, når vi har besvaret din henvendelse.

5. Webformular & E-mails

A) Oplysninger vi indsamler

Når du benytter webformularen på vores hjemmeside eller sender os en e-mail, indsamler vi personoplysninger om dig. Vi indsamler og behandler følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Eventuelt telefonnummer
  • Oplysninger i din besked
B) Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger

Vi tilbyder webformularen som en alternativ kommunikationsform, hvis du ønsker at kontakte os.

Formålet med at indsamle dine personoplysninger er at kunne besvare din henvendelse præcist og korrekt. Behandlingen af personoplysningerne foretages på baggrund af Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

C) Hvordan behandler vi dine personoplysninger

I vores behandling af dine personoplysninger anvender vi databehandlere, som leverer IT-software, server-opbevaring og IT-support. De oplysninger, vi videregiver til vores databehandlere, behandler de udelukkende efter vores instruks og i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Hvis dine beskeder til DayDose indeholder følsomme personoplysninger, sletter vi oplysningerne, så snart vi har besvaret din henvendelse.

Hvis din besked vedrører din ordre, bliver oplysningerne gemt sammen med købsoplysningerne, der opbevares i op til 2 år og 3 måneder.

Alle andre henvendelser slettes automatisk fra vores system ved en rutinemæssig sletteprocedure, som foretager en gang om året.

Da vi ikke ønsker at behandle personfølsomme oplysninger om dig, opfordrer vi til, at du ikke afgiver oplysninger om dit helbred eller sundhed, når du skriver til os. Alle personfølsomme oplysninger, vi modtager igennem vores chat-funktion, bliver slettet, når vi har besvaret din henvendelse.

6. Dine rettigheder

Når vi behandler dine personoplysninger, har du i henhold til Persondataforordningen ret til at:

  • Få information indsigt i behandlingen af dine personoplysninger.
  • Få rettet urigtige eller forkerte personoplysninger om dig selv.
  • Få slettet personoplysninger, når de ikke længere skal bruges, eller hvis det er ulovligt at behandle dem.
  • Anmode os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger i visse tilfælde.
  • Få udleveret dine personoplysninger i et maskinlæsbart format.
  • Gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger i særlige tilfælde.

Du kan besøge Datatilsynets eller EU-Kommissionens hjemmeside, hvis du ønsker mere information om dine rettigheder.

Hvis du ønsker at benytte én eller flere af dine rettigheder, skal du sende din anmodning til os på adressenprivacy@abacusmedicine.com

7. Klager

Klager over DayDose behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet. Få mere information om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

8. Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores Privatlivspolitik eller til vores behandling af personoplysninger generelt, kan du kontakte os på privacy@abacusmedicine.com

Cookies

Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og din købsoplevelse.

Cookies bruges til:

  • at skabe øget brugervenlighed.
  • at huske, hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på hjemmesiden.

En cookie er betegnelsen for, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde genkender serveren (f.eks. et websted), hvem brugeren er, ved brugerens næste besøg. Der lagres ikke personfølsomme oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Tredjepart cookies.

DayDose benytter Facebook Pixel til at genere målrettet annoncering baseret på dit besøg på vores hjemmeside.

Vi indsamler følgende oplysninger:

-         HTTP-Header information, som indeholder IP-adresse, Sidelokation, Webbrowser.

-         Klik data, som indeholder oplysninger om de hjemmesider du besøger før og efter dit besøg på Daydose.com, samt brugen af funktioner på Daydose.com.

Vores databehandler Facebook Ireland ltd. indsamler og opbevare oplysningerne på vores vegne. Oplysningerne overføres til opbevaring i USA. Overførslen sker i overensstemmelse med Facebooks Privacy Shield certificering, der sikrer beskyttelsen af dine personoplysningerne. 

Indsamlingen af dine oplysninger påbegynder først, når du har givet samtykke til brugen af cookies. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at slette dine cookies.

Du kan læse mere om cookies her: AllAboutCookies.Org

 

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér