FORDØJELSE

Mælkesyrebakterier tilhører den normale tarmflora, som er vigtig for fordøjelsen

VITALITET

Ginseng bidrager til kroppens vitalitet

IMMUNSYSTEMET

A, B6, C, D, folat, kobber, jern og zink bidrager til immunsystemets normale funktion

Undgå kedelige overraskelser på rejsen?

Uanset om din rejse er ferie eller business, så er det vigtigt, at du får fuldt udbytte af den. DayDose Travel indeholder 13 vitaminer, 10 mineraler og næringsstoffer samt mælkesyrebakterien Lactobacillus Rhamnosus.

Dine muligheder

DayDose Travel

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Se indholdsstoffer

Indholdsstoffer i DayDose Travel

Indhold

%RI*

Vitaminer

Vitamin A

800 μg

100%

Vitamin B1 (Thiamin)

1,1 mg

100%

Vitamin B2 (Riboflavin)

1,4 mg

100%

Vitamin B3 (Niacin)

16 mg

100%

Vitamin B5 (Pantothensyre)

6 mg

100%

Vitamin B6

1,4 mg

100%

Vitamin B7 (Biotin)

50 μg

100%

Vitamin B9 (Folat)

400 μg

200%

Vitamin B12

5 μg

200%

Vitamin C (Ascorbinsyre)

160 mg

200%

Vitamin D

20 μg

400%

Vitamin E

24 mg

200%

Vitamin K

75 μg

100%

%RI*

Mineraler

Calcium

200 mg

25%

Magnesium

95 mg

25%

Zink

10 mg

100%

Jern

20 mg

142%

Mangan

2 mg

100%

Kobber

1000 μg

100%

Selen

55 μg

100%

Molybdæn

50 μg

100%

Chrom

40 μg

100%

Fluorid

3,5 mg

100%

 

Andre stoffer

Coenzym Q10

30 mg

 

Ginseng ekstrakt

50 mg

 

BioCurcumin

68 mg

 

Grøn te ekstrakt

-

 

Echinacea ekstrakt

-

 

Mælkesyrebakterier

Lactobacillus rhamnosus

5 mia.

 

*RI = Referenceindtag

Travel DayDose™ kosttilskud: tabletter med vitaminer, mineraler, coenzym Q10 og planteekstrakter kombineret med en kapsel indeholdende mælkesyrebakterien L. rhamnosus i en kompakt, robust emballage, der er nem at åbne.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter + 1 kapsel.

Ingredienser (tabletter): calciumcarbonat, ekstrakt af gurkemeje (Curcuma longa), L-ascorbinsyre, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), magnesiumoxid, ferrofumarat, ekstrakt af ginseng (Panax ginseng C.A. Mey), zinkcitrat, bindemiddel (hydroxypropylcellulose), coenzym Q10, D-alfa-tocopherylsuccinat, overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, titandioxid, stearin-syre, mikrokrystallinsk cellulose), mangano-gluconat, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), nikotinamid, retinylpalmitat, L-selenmethionin, kaliumfluorid, cholecalciferol, cuprigluconat, calcium-D-pantothenat, pteroylglutaminsyre, D-biotin, pyridoxinhydrochlorid, phylloquinon, thiaminhydrochlorid, riboflavin, natriummolybdat, chrom(III)chlorid, cyanocobalamin.

Ingredienser (kapsler): fyldemiddel (mikrokry-stallinsk cellulose), hydroxypropylmethylcellulose (kapsel), mælkesyrebakterien Lactobacillus rham-nosus (frysetørret pulver), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 18 år. Ikke egnet for ammende kvinder. Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod lys.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

Hold kroppen frisk på rejsen

Travel er udviklet så du kan slappe af på din rejse og skabe oplevelser, der er værd at huske. Derfor har vi sammensat en række vitaminer og mineraler som fokuserer på at mindske træthed og udmattelse (B12, B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, folsyre (B9), C, jern og magnesium). Desuden indeholder Travel ekstrakt fra ginseng som bidrager til kroppens energi og vitalitet.

Link

Daglig support og pleje af din krop på rejsen

Travel indeholder også gurkemeje som bidrager til at opretholde effektiviteten af immunsystemet, som er særligt belastet når man rejser. Travel indeholder også vitaminerne A, B6, B9, C, D og mineralerne kobber, jern og zink bidrager til immunsystemets normale funktion.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Link

Energi til alle kroppens celler

Travel indeholder Q10, som er vigtig for energiproduktionen i kroppens celler. Jo ældre vi bliver, jo mindre producerer vi selv af Q10. Efter 20-årsalderen falder produktionen af Q10 i leveren samtidig med koncentrationen i cellerne falder tilsvarende. Q10 hjælper på flere måder med at vedligeholde en sund tilstand i kroppen. Coenzym Q10 er et fedtopløseligt, vitaminlignende stof, som er til stede i de fleste af kroppens celler, hvor det er en central del af cellernes energiproduktion.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér