Undgå kedelige overraskelser på rejsen?

Uanset om din rejse er ferie eller business, så er det vigtigt, at du får fuldt udbytte af den. DayDose Travel indeholder 23 vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer samt mælkesyrebakterien Lactobacillus Rhamnosus.

Dine muligheder

DayDose Travel

Abonnement:

Månedligt abonnement

289,00 DKK pr/md

Kosttilskud på abonnement. Vi sender en pakke med 28 dages forbrug hjem til dig en gang om måneden. Ved første forsendelse får du 7 dages ekstra forbrug i vores praktiske ugeboks gratis.

Engangskøb:

7-dages æske

79,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 7 dages forbrug inklusiv praktisk ugeboks.

28 dages refillpakke

289,00 DKK

Et komplet kosttilskud til 28 dages forbrug i miljøvenlig refillpakke.

Sampak 7 + 28 dage

299,00 DKK

Vores praktiske 7-dages æske samt 28 dages refillpakke samlet i en skarp pris.

PERNILLE BLUME

POWERED BY DAYDOSE

”Jeg tog i forvejen en masse forskellige tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie, men i DayDose er det hele samlet i én nem og praktisk løsning, så for mig er det i al sin enkelthed et smart produkt, der kan gøre min hverdag nemmere”

Pernille Blume

Hold kroppen frisk på rejsen

Travel er udviklet så du kan slappe af på din rejse og skabe oplevelser, der er værd at huske. Derfor har vi sammensat en række vitaminer og mineraler som fokuserer på at mindske træthed og udmattelse (B12, B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, folsyre (B9), C, jern og magnesium). Desuden indeholder Travel ekstrakt fra ginseng som bidrager til kroppens energi og vitalitet.

Link

Daglig support og pleje af din krop på rejsen

Travel indeholder også gurkemeje som bidrager til at opretholde effektiviteten af immunsystemet, som er særligt belastet når man rejser. Travel indeholder også vitaminerne A, B6, B9, C, D og mineralerne kobber, jern og zink bidrager til immunsystemets normale funktion.

Link

Vigtige vitaminer til din krop

Ens for alle DayDose varianterne er sammensætningen af vitaminer, som alle nøje er udvalgt og afmålt i forhold til hvilket sammenspil de skaber i kroppen. DayDose varianterne indeholder en vigtig sammensætning af B vitaminer. Generelt er det vigtigt at nævne, at forskellige B vitaminer arbejder afhængigt af hinanden. Tager man et B vitamin som kosttilskud, er det essentielt at de andre B vitaminer også tages, ellers risikerer man at udvikle mangel på de resterende varianter. Derfor har vi valgt at tilføje minimum 100% af det dagligt anbefalede indtag af vitaminerne B2, niacin (B3), pantothensyre (B5), B6, biotin (B7), folsyre (B9) og B12 i samtlige DayDose varianter.

Link

Energi til alle kroppens celler

Travel indeholder Q10, som er vigtig for energiproduktionen i kroppens celler. Jo ældre vi bliver, jo mindre producerer vi selv af Q10. Efter 20-årsalderen falder produktionen af Q10 i leveren samtidig med koncentrationen i cellerne falder tilsvarende. Q10 hjælper på flere måder med at vedligeholde en sund tilstand i kroppen. Coenzym Q10 er et fedtopløseligt, vitaminlignende stof, som er til stede i de fleste af kroppens celler, hvor det er en central del af cellernes energiproduktion.

Link

Information vedr. cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér